Yakup Bozatlı Anadolu Lisesi’nden Başkan Dingil’e Teşekkür Plaketi

0
852

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yakup Bozatlı Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenlerini makamında ağırladı.

24 Kasım Öğretmenler gününde düzenlenen etkinliklere desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür etmek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Yakup Bozatlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Şahbaz, eğitime verdiği desteklerden ötürü Başkan Dingil’e teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil de eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkanı Seyfi Dingil; “En büyük yatırım insana olan yatırımdır. Bizlerde bu anlayış çerçevesinde belediyemizin imkânları ölçüsünde öğrencilerimize ve okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bir ülkenin kalkınması ancak eğitimli bireyler ile olur. Gençlerimizin ve öğrencilerimizin eğitimli bir birey olarak yetişmeleri son derece önemli. Bizlerde belediye olarak her zaman eğitime destek olduk olmaya devam edeceğiz.

Göreve başladığımız günden bu güne kadar  okullarımızın belediyemize ihtiyaç duyduğu her konuda gerekli desteği verdik.  Çalışmalarımıza da aynı şekilde devam ediyoruz. İmkân buldukça eğitim kurumlarımızı ziyaret ediyor burada idareci arkadaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyorum” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here