Wanted?

0
59

1994 yılında İstanbul’un kuraklıktan yandığı, tüm su kaynaklarının ve göllerin kuruduğu İSKİ’nin çaresiz kaldığı, evlere haftada bir gün su verildiği günlerde seçilen ve Yaradan’a sığınarak ihlâsla duaya tevcih olan, karşılığında bol yağmurlarla karşılık alan, nimete ulaşan başkanı arıyor. Almanya’nın ihaleyi alıp, kırımı yaptıktan sonra, başkana verilen (teklif edilen) rüşveti de indirdikten sonra, ortaya çıkan rakamdan, ikinci bir indirim sonucu ihaleyi verdiğini anlatan başkanı arıyor.

Kadrolaştıktan sonra, hakkında 26 olduğu söylenen ihale yolsuzluğu ve sözde şiir okuduğu için içerde yatan bir başkanı aramıyor. Simit satan, Ülker Sucuk ve Bisküvi Bayii olan, 12 Eylül’de top koşturan başkanı arıyor. Refah Partisinde İl Başkanlığı yapan kişiyi arıyor ve soruyor.

12 yıl önce, üç ay içerisinde kurulup, iktidara gelen, mütedeyyin saf ve temiz insanların oyunu alarak tek başına iktidar olup, “75 milyonu kucaklayacağım” diyen başkanı arıyor. İki çocuğu okutacak mali gücü olmayan ve bir dostunun yardımı ile tahsilini ikmal ettiren başkanı arıyor. 36 etnik gurupla, ülkenin birliğini bozan, Türk’ü silmek ve %50’yi diğer %50’ye karşı zor tutan, vikiliks sitelerinde ABD tarafından İsviçre’de sekiz ayrı hesapta dokuz milyar doları olduğu iddia edilen başbakanı aramıyor. Çocuklarının kısa sürede büyük iş adamı olan Başbakanı aramıyor.

Ülkesinin iç ve dış düşmanlara karşı Demokrasinin koruyucusu, Türk milletinin Peygamber ocağı TSK’sına ve Genel Kurmay’ına sahip çıkan Başbakanı, askerinin şerefini kendi şeref kabul eden, komşu İslam ülkelerini kollayan, katliamlara engel olacak, dürüst, doğru ve mülkün temeli olan Adaleti savunan, Fırat kenarındaki kaybolan koyundan sorumlu olduğunu söyleyen, mülayim, sevecen, ‘Küçük dağları ben, büyüklerinde de emeğim vardır’ demeyen, enaniyetten uzak Başbakanı arıyor.

Askerinin başına geçirilen çuvala karşılık müzik notasından bahseden, Genel Kurmay Başkanını terör örgütü kuran ve örgüt başı olarak suçlayan yargıya karşı tedbir almayan, bu olayların savcısı olduğunu söyleyen, BOP gereği İslam ülkelerinin başkanlarının hunharca öldürülmesine ve masum insanların ölümüne, binlerce mümine kadın ve çocukların ırzına geçmesine engel olamayan, eş başkanlık dolayısıyla, ABD conilerinin başarılı olması için dua eden, Hakim ve Savcılara, Emniyet teşkilatına çete, gizli örgüt, yapılanma gibi hoş olmayan suçlamalarda bulunan, velinimeti olan ve mezardakine dahi oy kullandırma imkanını dahi araştıran ve ülkeye hizmet için var olduğunu iddia eden bir cemaat ve başındakine ağır hakaretlerde bulunan Başbakanı aramıyor.

Aranan yetim malını koruyan, “Yolsuzlukla, Yoksullukla, Yasaklarla, Soygun ve Rüşvetle” mücadele için gereğini acil olarak yapan, kimseyi azarlamayan ve horlamayan, özellikle, geçmişi ve geçmişteki ayıplar varsa dahi üstün örtmeye çalışan bir Başbakan arıyor. Varsa ve olursa baş tacı olacaktır, Rabbimizin de rızasını kazanacaktır. Wanted, Wanted, Wanted (nasıl olsa AB’li olacağız) bulan da mükâfatını mutlaka alacaktır diyerek, hoşça kalın, Allah (cc)’a emanet olun ve ay-yıldızlı bayrak asın.

e-mail: nurettincan1453@hotmail.com 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here