Vildan Emre, Tekvandoda Göğsümüzü Kabarttı!

0
230

tekvando5Karaman gerçekleştirilen “Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası”na Belen Belediyespor ve Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Okulundan toplam 7 sporcu katıldı. Kulüp Antrenörleri olan Mehmet Korhan, öncülüğünde şampiyonaya giden sporcularımızdan 57 kg’da mücadele eden Vildan Emre Türkiye şampiyonu oldu.

Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonasına, ülke genelinden toplam 2 bin sporcu katıldı. Belen Belediyespor ve Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Okulundan toplam 7 sporcunun katıldığı şampiyona da göğsümüz bir kez daha kabardı. Geniş katılım içerisinde gerçekleşen şampiyonada 57 kg. bayanlarda Vildan Emre, İskenderun’un gururu oldu.

Türkiye birinciliğini elde eden Vildan Emre’nin bu başarısından ötürü gurur duyduğunu söyleyen Kulüp Antrenörü ve aynı zamanda Tekvando Yıldız Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan; “Bu kadar geniş katılımlı bir şampiyonada yine birincilik çıkardık. Sporcumuzu gönülden kutluyorum. Bu kadar sporcu arasından madalya almak basit değil. Hele birincilik almak hiç kolay değildir. İlimizi en iyi şekilde temsil edip böyle bir başarı ile dönmek bizleri sevindiriyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here