Vergi Dairesi Müdürlerinden Vergi Haftasında Kaymakam Soytürk’e Ziyaret

0
373

Soytürk; “İlçemiz Vergi Gelirleri Açısından Sahip Olduğu Tacını Muhafaza Edecektir

Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Belen, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Hatem Uğurlu ve Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey, 26 Şubat-4 Mart 2018 tarihleri arasında kutlanmakta olan 29. Vergi Haftası münasebetiyle, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade eden Kaymakam Soytürk, reel sektörde gerçekleştirilen nezaket ziyaretleri ve toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin oluşturulması ile vergi – kamu hizmeti döngüsünde farkındalık yaratılması için icra edilen etkinliklerin de önem arz ettiğini belirtti.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Kaymakam Soytürk, “Hatay’ın vergi gelirleri bakımından üst sıralarda yer alması ve bu duruma güzide İlçemiz İskenderun’un katkısının büyük olması bizlere mutluluk vermesinin yanı sıra gururlandırmaktadır. İlçemiz sahip olduğu zengin potansiyeli ile vergi gelirleri açısından sahip olduğu tacını da muhafaza edecektir” dedi.

Bu anlamlı hafta münasebetiyle, vergilerini tam ve zamanında ödeyerek ülkemizin kalkınmasına, kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza etkin bir şekilde sunulmasına katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiğini belirten Kaymakam Soytürk; “Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, vergi camiasının tüm çalışanlarına da işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Belen, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Hatem Uğurlu ve Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey de kabulden ötürü Kaymakam Soytürk’e teşekkürlerini ilettiler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)