Vekil Karasayar; “Kadınlarımız Zengin Medeniyetimizin Oluşum Kaynağı Olmuşlardır”

0
89

orhan karasayar1Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Orhan Karasayar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Kadının aile kurumunun temel taşı olduğunu ifade eden Karasayar; “Kadınlarımız ve annelerimiz daima özverinin, sevginin ve yetiştirdikleri nesillerle zengin medeniyetimizin oluşum kaynağı olmuşlardır” dedi.

Medeniyetimizin inşasında en az erkekler kadar kadınların da rolü ve emeğinin çok büyük olduğunu kaydeden Milletvekili Karasayar; “Bir toplumun medeniyet düzeyi, insan haklarının ayrılmaz en önemli parçası olan kadın haklarına verdiği değerle ölçülmektedir. Türk Milleti’nin toplum ve aile hayatında önemli bir yeri olan kadınların, eğitimden, sağlığa, yasamadan yürütme, yargıdan spora, iş dünyasına kadar birçok alanda üstlendiği görevlerini başarıyla yerine getirmektedirler. Kadınlarımız geçen zaman içinde Cumhuriyetimizin de en büyük teminatı olmuştur.

Dünyayı daha kabullenebilir ve yaşanılabilir kılmak için kadınların yürüttüğü çalışmaların daha çok desteklenmesi gerektiğinin bilinci içindeyiz. Toplum içinde ve çalışma hayatında Türk kadınının kendi varlığını daha çok hissettirmesi dileğiyle, desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren ve bizi biz yapma yolunda yüklendikleri sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm fedakâr kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar günü”nü en içten duygularımla kutlarım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here