Vekil Dudu; “Kurtuluş Destanı Gururumuzdur”

0
74

kutlama8Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, bugün kutlanmakta olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

30 Ağustos’un, ülkemizin dünya tarihine adını altın harflerle yazdığı kurtuluş günü olduğunu vurgulayan Vekil Dudu; “Bu gurur dünya döndükçe devam edecektir. Kurtuluş Destanı onurumuzdur, gururumuzdur. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış, Dünyada Barış” ilkesi ile çizdiği uygarlık yolunda yürümek hepimizin onur borcudur.

Emperyalist devletlerin 91 yıl önce Anadolu’da oynadığı oyunlar bugün Ortadoğu’da, Kuzey Afrika’da oynanıyor. Geçmişte bu oyunu bozan Türk ulusu, mazlum halklara her zaman cesaret vermiş ve yol gösterici olmuştur. AKP’nin Suriye ve Mısır’da yaşanan şiddet ve teröre verdiği destek ülkemizin barışçı kimliği ile bağdaşmamaktadır. Komşu ülkelere müdahale etmek ve savaş çığırtkanlığı yapmak, ulusal yapımıza uymayan ve gelecekte ülkemize zarar verecek davranışlardır. Tam bağımsız, özgür, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk ilke ve devrimlerinin simgesi 30 Ağustos Zafer Bayramını coşku ve gururla kutluyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here