Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek; “Umut Amik Ovasından Yeşerecektir”

0
123

vatan-partisi-perincek5Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Vatan Partisinin düzenlediği akşam yemeğini Defne ilçesinde gerçekleştirdi.

Vatan Partisi Genel Başkan yardımcısı Mehmet Bedir Gültekin, Vatan Partisi il başkanı Av. Özkan Kutsal, Aydınlık Gazetesi yazarı Prof. Dr. Mehmet Yuva ve partinin ilçe başkanları, il yöneticilerinin yanında çok sayıda vatandaş katıldı. Yemekte İl başkanı Av. Özkan Kutsal, Genel Başkan Doğu Perinçek’in Hatay’daki etkinliklerinin son derece verimli geçtiğini ve halkın Vatan Partisinin politikalarının takip etmesini istedi. İl başkanı ayrıca basına teşekkür etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yemekteki konuşmasında bu topraklarda yaşayanların birbirlerine gül alıp, gül verdiklerini ve umutların yeşerdiği bir coğrafyanın burası olduğunu ifade etti. Perinçek, yemekte şöyle konuştu;

vatan-partisi-perincek6

“Umut; Amik ovasından yeşerecektir. İskenderun körfezinden umutlar yeşerecektir. Çünkü bu coğrafya, Türkiye’mizi, Suriye’mizi birleştiren bir coğrafya, dünyanın sorunları şimdi bu coğrafyada çözülüyor. Sorunları çözen coğrafyada yaşıyorsunuz. Amerika’nın yenildiği, Türkiye’nin önünü açan coğrafyadasınız.

Türkiye’miz 1945 yılında giydiği kefeni yırtıyor. Atlantik sisteminin kafesinden, zincirlerinden kurtuluyor. Bir Batı Asya birliği ufukta gözüküyor. Avrasya birliğine doğru gidiyor ve dünyanın dengelerinin değiştirilen bir yerdeyiz. Burası Amerika’yı oyun dışı bırakan topraklardır. Siz bu topraklarda yaşıyorsunuz.

Umutluyuz…

Türkiye bu süreçten komşuları ile birleşerek, Atatürk’ün devrimci rotasına girecektir. Umutluyuz, FETÖ eziliyor, umutluyuz, PKK hendeklere gömülüyor. Umutluyuz, Amerika’nın işgal ettiği Suriye’nin kuzeyindeki topraklara Türk Ordusu giriyor. Suriye-Türkiye yakında el, ele verecek yanlış ekonomik alanda değil, askeri alanda da birlikte hareket edecektir.

Bu toprakların insanlarına, Samandağlı, Reyhanlılı, Kırıkhanlı, Antakyalı, İskenderunlu, Gazianteplilere büyük sorumluluklar düşüyor. Siz bu sorumluluğu yerine getirecek insanlarsınız, size sonuna kadar güveniyoruz. Umudumuz sizsiniz, yüreğimiz sizinle atıyor.

vatan-partisi-perincek7

İyi Günlere Gidiyoruz

Türkiye’nin önünde büyük çözüm var. Karamsarlığı bırakalım, kötü düşünmeleri bırakalım, iyi günlere gidiyoruz. Vatan Partisinin önüne koyduğu programlar bir, bir gerçekleşiyor, işte size FETÖ’nün üzerine gidilecek denildi, gidildi, PKK’nın üzerine gidilecek denildi, PKK hendeklere gömüldü, Suriye ile dostluk olacak denildi ve oldu. Türkiye ve bu toprakların insanları laikliğe karşı olanları, Alevi-Sünni kavgası çıkarmak isteyenleri, yobazları sırtında taşımayacaktır. Bizim söylediklerimiz çıkmaktadır, yine söylüyoruz, bu millet AKP hükümetini de sırtından atacaktır. Vatan Partisi ile Vatan savaşından milli hükümete gidiyoruz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here