Vali Yardımcılarından Misafir Suriyelilere Bayram Ziyareti

0
60

Hatay Vali Vekili Kadim Doğan, Kurban Bayramı dolayısıyla Altınözü ilçesindeki çadır kentlerde misafir edilen Suriyelileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Doğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Suriyelilerin ülkelerindeki huzur ve güven ortamına bir an evvel kavuşmalarını temenni etti. Çadır kentte kalan Suriyelilerle bayramlaşan Doğan, daha sonra onlarla sohbet ederek, herhangi bir sıkıntı veya eksikliklerinin olup olmadığını sordu.

Ülkesindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye sığınan ve çadır kentte yerleştirilen Suriyeliler de demokrasinin en güzel örneklerinin yaşatıldığı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve kendilerine gösterilen sahiplenme duygusunun bütün dünyaya örnek olduğunu belirttiler. Suriyeliler, yapılan yardımlar ve gösterilen kardeşlik için Vali Vekili Doğan’a teşekkür etti.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Yarbay Eşref Torun, İl Emniyet Müdür Vekili İzzettin Emre, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Halil Yücelen, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Halil Sanlı, İl Sağlık Müdür Vekili Servet İrez, İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu ile ilçe başkan ve kaymakamları katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here