Vali Su, Düzce’deki Görevine Başladı

0
53

kaymakam ali ihsan su6‘Valiler Kararnamesi’ kapsamında İskenderun Kaymakamlığından Düzce Valiliğine atanan Ali İhsan Su, yeni görevine başladı.

Düzce Valiliği binası önünde Vali Yardımcıları, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerince karşılanan Vali Su, görevlerinin vatandaş için ‘en iyisini yapmak’ olduğunu vurguladı.

Vatandaşın mutluluğunu sağlamak, refahını artırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydeden Vali Su; “Benim temel ilkem vatandaş odaklı hizmet üretmektir. Bunu da sevgi temeline oturtarak yerine getirmek ve sonuç odaklı olarak bitirmektir. Yaptığımız her hizmetin merkezinde vatandaşımız olacak” diye konuştu.

Vali Su, Düzce için çok güzel işler başaracaklarına inandıklarını da belirterek; “Hepimizin hedefi Düzce’yi bulunduğu noktadan yukarılara taşımaktır. Ben biliyorum ki hepiniz aynı gayret içerisindesiniz. Bu manada çok iyi bir çalışma ekibi oluşturacağımızdan da eminim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here