Vali Su Başkan Civelek’e Veda Ziyaretinde Bulundu

0
79

bld-kaymakamDüzce Valiliği’ne atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e veda ziyaretinde bulundu. Düzce’nin yeni Valisi, İskenderun’un eski Kaymakamı Ali İhsan Su’yu Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Başkan Yardımcıları ve Müdürler karşılayarak, çiçek verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Düzce Valisi Ali İhsan Su’ya görevinde başarılar diledi.

Ziyarette yaptığı konuşmasında, İskenderun’da görev yapmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Düzce Valisi Ali İhsan Su; “İskenderun gibi, özel ve stratejik bir ilçede görev yaptım. Burada görev yapmadan vali olsaydım bu eksiklikti. İskenderun’u tanıdıktan sonra özel bir yer olduğunu, insanlarının da özel olduğunu gördüm. Bunu gerçek anlamda söylüyorum. Samimiyet, içtenlik, sevgi, saygı burada! Halkı hep öyle! İskenderun’da özel insanlarla çalıştım” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek de; “Bu güzel duygular hep karşılıklı. Siz de özel insansınız. Yeni görevinizde size başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Civelek, Bakanlar Kurulu kararı ile Düzce Valiliği’ne atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya, anı olarak İskenderun’un eski ve yeni fotoğraflarından oluşan İskenderun albümü verdi.

Kaymakam Su Görevinden Ayrıldı

02.08.2013 tarih ve 2013/5197 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Düzce Valiliğine atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 12.08.2013 tarihi itibariyle (önceki gece) İskenderun’daki görevinden ayrıldı. İskenderun Kaymakamlığına yeni atama yapılıncaya kadar Hatay Valiliğinin 12.08.2013 tarihli onayı gereğince İskenderun Kaymakamlığını ve Liman Mülki İdare Amirliğini Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın vekâleten yürütecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here