Vali Lekesiz, Görevi Biten Belediye Başkanlarına Teşekkür Mesajı Gönderdi!

0
238

vali-teşekkür mektubuHatay Valisi Celalettin Lekesiz, 30 Mart 2014 Pazar günü ülkemiz genelinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu Belde Belediye Başkanlığı görevi sona eren Belediye Başkanlarına birer mektup göndererek, ilimize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Vali Lekesiz’in, görevi biten başkanlara yönelik yazılan mektubunda şu ifadeler yer aldı:

“30 Mart 2014 Pazar günü ülkemiz genelinde gerçekleştirilen ve çağdaş demokrasinin en güzel tezahürü olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu Belde Belediye Başkanlığı görevinizin sona erdiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Belediye Başkanı olarak azim ve gayret içinde İlimize vermiş olduğunuz tüm hizmetlerden dolayı sizi gönülden tebrik ederim.

İlimizin son yıllarda gerçekleştirmiş olduğu hızlı kalkınma süreci içerisinde Beldenizde sergilemiş olduğunuz hizmetler her türlü takdirin üzerindedir. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması yönünde her birimizin bulunduğu konumda yapılması gereken büyük hizmetler olduğunu değerlendirmekteyim. Bundan sonra da ilimiz adına yapacağınız tüm çalışmaların daha büyük hedefleri gerçekleştirmek için olacağına duyduğum inancı belirtmek isterim.

Malumunuz olduğu üzere son yıllarda gerçekleştirdiği ekonomik ve sosyal kalkınma başarısı ile öne çıkan, sahip olduğu barış ve hoşgörü iklimi ile müstesna güzellikteki Hatay’ımızı; Kaymakamlıklarımız, Belediyelerimiz, Üniversitemiz, Odalarımız, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız, Sivil Toplum Örgütlerimiz ve Hataylılarla birlikte hareket ederek, bulunduğu noktadan çok daha güzel noktalara taşımak için hep birlikte gayret gösteriyoruz.

Bu vesile ile bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğunuz hizmetler ve ilimize kazandırdıklarınızdan dolayı tekrar teşekkürlerimi iletir, sağlık ve esenlik dileklerimle selam eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

Vali Lekesiz, seçimleri sonucu Büyükşehir Belediyesi olan ilimizde İl Genel Meclisi Üyeliği görevi sona eren İl Genel Meclisi Üyelerine de birer mektup göndererek, ilimize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here