Vali Lekesiz; “2013 Yılına Dair Beklenti ve Umutlarımızı Canlı Tutmalıyız”

0
57

Yeni yıldan beklentilerini bir mesajla paylaşan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, “Her yeni yılın bizlere, İlimize ve Ülkemize getireceği yeni başlangıçlar olduğunun bilinciyle 2013 yılına dair beklenti ve umutlarımızı canlı tutmalıyız” dedi.

Ülkemizde yaşanan problemlerin yeni yılda yaşanmaması temennisi ile sözlerine başlayan Vali Lekesiz, mesajının devamında ise şu ifadelere yer verdi; “Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü ve güzel bir geleceğe kavuşması için birey olarak sorumluluklarımızın farkında olmak, bu yükümlülükleri yerine getirirken sadece kendimizin değil tüm milletimizin menfaatlerini göz önünde bulundurmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisinde hareket etmeliyiz. Küresel manada giderek bir cazibe merkezine dönüşen ülkemiz ve ülkemizin kazandığı bu başarıya her geçen gün daha fazla katkı veren ilimizin kalkınma ivmesini artırmak hepimizin ortak gayesi olmalıdır. Hoşgörüsü, kültürü ve insan sevgisi ile dünyanın gıpta ettiği bu bereketli toprakların her alanda gelişmesini, zenginleşmesini ve daha mutlu insanların yaşadığı bir il haline gelmesini sağlamak en büyük gayemizdir. Bu konuda her birimize düşen ciddi sorumluluklar vardır.

Hedeflerimizi yüksek tutarak, ülkemizin kalkınmasına paralel bir hızla gelişmeye devam eden ve bölgesinin parlayan yıldızı olan güzel ilimiz Hatay’da, tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içinde zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde kullanarak, geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimize gönülden inanıyorum. Hatay’ın güler yüzlü insanlarının layık olduğu gelişmiş ve kalkınmasını hızlandırmış bir ili halkımızla birlikte oluşturmak için sağduyu ve elbirliği içerisinde çalışacağımıza inanıyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here