Vali Ata; “Eğitime Destek Veren STK’ların Yanındayız!”

0
81

igev-vali-ziyaret1İGEV Yöneticileri Hatay Valisi Erdal Ata’ya Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Kısa adı İGEV olan İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı ile vakıf yönetim kurulu üyeleri, Hatay Valisi Erdal Ata’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Ata, Türkiye’nin en önemli sorununun eğitim olduğunu dile getirerek; “Eğitim ile ilgili gerek dernek gerek vakıf gerekse sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını her zaman takdirle karşılıyoruz. Okumak isteyip de okuma imkânı olmayan gençlerimizin elinden tutup onların eğitim kaynaklarına katkıda bulunmak yapılacak en büyük iyiliklerden biridir. Bu sebeple üniversite öğrencilerine sağladığınız imkânlardan dolayı teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.

igev-vali-ziyaret2

İGEV Başkanı Şefik Uyar ise Vakıf çalışmaları hakkında Vali Ata’ya bilgiler aktardı. Vakıf projeleri hakkında bilgilendirme yapan Uyar, gerçekleştirmeyi hedefledikleri öğrenci yurdu ve okul projesinin detaylarını paylaştı. Vakfın Projelerinin yararları konusunda istişarelerin yapıldığı ziyarette Vali Ata eğitime yönelik projeleri desteklediklerini belirtti.

İGEV olarak Vatana ve Millete faydalı, pozitif bireyler yetiştirmeye yönelik çalışmalarının devam edeceğini ve bu kapsamda eğitime gönüllü destek verdiklerini ifade eden başkan Uyar, hafta sonu tatil günü olmasına rağmen kendilerini kabul eden Vali Erdal Ata’ya ilgi ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Misafirleri ile tek-tek sohbet eden Vali Erdal Ata İGEV’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here