Ertem; “Umutla Baktığımız Yeni Bir Yıl Yaşamayı Diliyoruz”

0
90

yeni-yil-kutlama8CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem; “Umutla Baktığımız Yeni Bir Yıl Yaşamayı Diliyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Birol Ertem, yeni yıl mesajı yayınladı. Her yeni yılın; coşkunun, mutluluğun daha bir anlamlandığı hayata dair umutların daha çok arttığı, yepyeni beklentilerin doğduğu, tatlı heyecanların yaşandığı günler olduğuna dikkat çeken Ertem, mesajında ayrıca şunları söyledi.

“2016 yılında halk olarak çok zorlu bir süreçten geçtik. 2017 yılında Atatürk’ün “ Yurtta barış, dünyada barış”  söylemine sadık kalarak, dünya ve ülke barışının sağlanması için, özgürlük, adalet ve demokrasi mücadelemizi halkımızla birlikte omuz omuza sürdüreceğiz.

Gençlerin işsiz olmadığı, işçinin alın terinin karşılandığı, emeklinin refah ve huzur içinde yaşadığı, çocuklarımızın çağdaş ve evrensel eğitimle büyüdüğü, şehit haberleriyle yüreğimizin yanmadığı, anaların ağlamadığı, umutla baktığımız yeni bir yıl yaşamayı diliyoruz.

Yeni yılın, dünyaya ve ülkemize sağlık, mutluluk barış ve huzur getirmesi temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here