Uyuşturucu Bağımlısı Genç Evini Yakıyordu

0
163

evini yakıyorduUyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Mehmet Sinan K. (23) isimli gencin, ailesiyle birlikte yaşadığı evin camlarını kırıp, koltukları ateşe verdikten sonra kaçtığı bildirildi. 48 yaşındaki baba Necmettin K. ise can güvenliklerinin olmadığı gerekçesiyle yardım istedi.

Çankaya Mahallesinde oturan ailenin iki çocuğundan biri olan Mehmet Sinan K., iddiaya göre, önceki gün sabah saatlerinde evin camlarını kırdıktan sonra koltukları ateşe verdi, daha sonra babasına ait otomobilin de camlarını kırıp, kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen gencin babası Necmettin K., işçi olarak çalıştığını, elinden geldiği kadar oğluna harçlık verdiğini ancak tüm çabalara rağmen onu uyuşturucu batağından kurtaramadığını söyledi. Dertli Baba; “Araba ile evin camlarını kırmış. Koltuğu da ateşe vererek evi yakmaya çalıştı. Ben, eşim ve kızım canımızdan korkuyoruz” diyerek yetkililerden yardım istedi.

Oğlunun yaptıklarından dolayı savcılığa ve polise şikayetçi olduğunu anlatan Baba Necmettin K.; “Kızımın çeyizine kadar sattı. Bilgisayar aldım, onu da götürüp, sattı. Biz kurtarmaya çalışıyoruz ama o kurtulmak istemiyor. İstanbul’a götürdüm, işe yerleştirdim ama orada da işini bozdu. Çaresiz kaldım. Yardım istiyorum” dedi.

Tek oğlu olduğunu ve bu durumdan acı çektiğini anlatan anne Fatma K. ise çocuğunu her gün arkadaşlarının aldığını anlatarak; “Benim içim yanıyor. Allah hiçbir anne babanın içini yakmasın. Ben çocuğuma yardım etmek istiyorum, yapamıyorum. Bir tek oğlum var. Bana, kızıma ‘Sizi öldürürüm’ diyor ama sonra pişman oluyor. Para istiyor, veriyorum, yetmiyor, zorla alıyor. Huzurumuz kalmadı, sonunda evi de yaktı” şeklinde konuştu.

Polisin, olayın ardında kayıplara karışan Mehmet Sinan K.’yı yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here