TEOG Türkiye 1’cisi Boğaziçi VİP’ten!

0
635

boğaziçi vip1Kurulduğu günden bu yana her yıl Türkiye ve Hatay derecesi çıkaran Boğaziçi VİP Dershanesi bu yıl ilk kez yapılan TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sınavı’nda yine Türkiye 1.’si çıkardı. Gerçekleştirilen sınavda tüm soruları doğru olarak cevaplayan Can Erdoğan’a düzenlenen törenle dershane kurucusu Yılmaz Tunç tarafından tablet hediye edildi.

Kurulduğu 2012 yılında Türkiye 1.’si Soner Cem Gür’ün, 2013 yılında İskenderun 1.’si Berkay Yahşi’nin ve 2014 yılında da Türkiye 1.’si Can Erdoğan’ın başarısı ile eğitim sektöründe adından sıkça söz ettirmeye başlayan Boğaziçi VİP Dershanesi başarıya doymuyor. Bu yıl ilk kez düzenlenen TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sınavı’nda Türkiye 1.’si olan Can Erdoğan’a düzenlenen törenle tablet hediye edildi.

Törende konuşan Boğaziçi VİP Dershaneleri Kurucusu Yılmaz Tunç; “3 Yılda 3 derece yapan öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz. Başarının adı artık Boğaziçi VİP Dershaneleri olmuştur. Ben sınıf öğretmenlerimiz başta olmak emeği geçen tüm eğitmenlerimizi canı gönülden kutluyor, Can’a da bundan sonra ki süreçte başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu. Düzenlenen törene ayrıca, Can Erdoğan’ın ailesi de yoğun bir katılım gösterdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here