Üst ve Alt Sıraları Etkileyecek Hafta!

0
35

spor-programİlimizi profesyonel ligde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, Payas Belediyespor 1975 ve Kırıkhanspor’un lig karşılaşmalarının programı belli oldu. Temsilcilerimizden İskenderun Demir Çelikspor, rakibini bugün evinde ağırlarken, diğer takımlarımızı ise rakipleri ile yarın karşılaşacaklar.

Ligde bir türlü istenileni veremeyen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İDÇspor, bugün İzmir’de zorlu bir karşılaşmaya çıkıyor. Ligde bu sezon evinde yenilgi yüzü görmeyen Lider Altınordu A.Ş. ile karşılaşacak olan İDÇspor, üzerindeki karabulutları az da olsa dağıtmak ve çıkış yakalamak için zoru başarmak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyza Grup temsilcimiz Lider Hatayspor ise son haftalardaki durgunluğa son verip yeniden galibiyet serisi yakalamak için yarın evinde en yakın takipçisi Göztepe A.Ş.’yi konuk ediyor. Zorlu ve büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma öncesi sezon başından bu yana desteklerini esirgemeyen taraftarını da sahada görmek isteyen Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, takım olarak bu maça hazır olduklarının altını çizdi.

Evinde yarın Lider Ümraniyespor’u konuk edecek olan Payas Belediyespor 1975, zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı. Bugün hafif bir idmanın ardından futbolcular, maç saatini bekleyecekler. Ligin alt sıralarından kurtulmak için galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Payas Belediyespor 1975’in Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, bu zorlu karşılaşmada taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Ligin ikinci yarısından itibaren iyi bir çıkış yakalayan 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor, yarın deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak. Her karşılaşmadan olduğu gibi bu karşılaşmaya da galibiyet parolası ile çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Zafer Uysal, “Ligin ikinci yarısı ile birlikte iyi bir çıkış yakaladık. Amacımız bu çıkışımızı sürdürüp, alt sıradan iyice uzaklaşmak istiyor. Haftanın Programı şöyle:

Altınordu A.Ş.-İskenderun Demir Çelikspor

22 Şubat 2014 Cumartesi Saat: 13.30

Stat: DYO Alsancak

Mesut Carık, Gökmen Canlıdinç, Fatih Pazı

Hatayspor-Göztepe A.Ş.

23 Şubat 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Hatay Atatürk

Ercan Hellaç, Mehmet Şengül, Bülent Uludoğan

Payas Belediyespor 1975-Ümraniyespor

23 Şubat 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Payas İlçe Stadı

Ulaş Ayduran, Tunahan Ertem, Ulaş Aksoy

Ayvalıkgücü Bld.Spor-Kırıkhanspor

23 Şubat 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Ayvalık Hüsnü Uğural

Emre Abar, Ahmet Şanslı, Alparslan Yılmaz

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here