Uslu; “Seni Unutturmayacağız Şehit Liderimiz!”

0
89

alperen ocakları1İskenderun Alperen Ocakları Başkanı Adem Uslu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Yazıcıoğlu’nu unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını kaydeden Uslu; “Muhsin Başkan sevenlerinin gönlüne nakşetmiş bir insandı. Devleti ebed milleti esas sayarak insanı merkeze alan bir dünya görüşünü yaşamına hakim kılmıştı Muhsin Başkan. 5 yılı aşkın bir süredir şehit edildiği bilinmesine rağmen adeta delil karartma ve kaybetme çalışmaları ardı ardına devam ediyor, bilgi kirliliği oluşturanlar bulundukları makamlardan terfi ettiriliyorlar. Hukuk ve meşru yollardan girişimler sonuç vermiyor. Muhsin Başkan’ın devleti ebed müddet mesabesinde sevdiği devletinin itibarı 5 yıldır karlar altında duruyor; inanıyoruz ki müsebbibi olanlar mahşerde hesabını verecek, bizlerde bu süreçte dahli olanların ortaya çıkması için mücadelemizi takatimiz yettiğince devam ettireceğiz” dedi.

Uslu, Yazıcıoğlu’nun vefatının 5.seneyi devriyesi münasebetiyle bugün Merkez Kaptan Paşa Camii’nde ikindi namazına müteakip saat 15.30’da Yasin-i Şerif okutulacağını da duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here