Minik Raketlerden Büyük Başarı!

0
588

beş temmuz tenis1İskenderun Beş Temmuz İlkokulu Minikler Kız Masa Tenisi Takımı, özel kolejlerin de yer aldığı Hatay Birinciliği müsabakalarında İl Birinciliği derecesi alarak büyük bir başarıya imza attı. Elde edilen bu başarıdan ötürü geçtiğimiz hafta sonu okul bahçesinde bir tören düzenlenirken, minik şampiyonlar hediyelerle onure edildi.

Hatay genelinde yapılan Okullar Arası Minikler Masa Tenisi Şampiyonasında ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Beş Temmuz İlkokulu Kız Masa Tenisi Takımı, kolej takımlarının da yer aldığı şampiyonada, raketlerini en iyi şekilde ve ustaca kullanarak il birinciliğini elde ettiler. Birincilik kupasını alan masa tenisi takımına bir tören de Okul Aile Birliği Başkanı Ela Yüncü ve yöneticiler tarafından okulda düzenlendi.

beş temmuz tenis2

Düzenlenen törende kürsüye davet edilen Takım Kaptanı Cemre Göktaş öncülüğündeki takım oyuncuları Damla Dikbaş, Doğa Zervent, Berilsu Bakır, Dila Köybaşı ve Zekiye Yüncü’ye Okul Aile Birliğinin almış olduğu hediye paketleri teker-teker takdim edildi. Ödül töreninde ayrıca Masa Tenisi Öğretmeni Özlem Şahin’e, masa tenisinin gelişmesinde katkısı olan Öğretmen Mehmet Kasapoğlu ile Sınıf Öğretmeni Gürcan Özdemir’e çiçek takdim edildi.

beş temmuz tenis3

Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Fikret Türkoğlu; “Elde edilen bu başarıdan dolayı öğrencilerimize, emeği geçen öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen Okul Aile Birliğine teşekkür ediyoruz. Ümit ediyoruz ki gelecekte de öğrencilerimizin sosyal ve kültürel alanda başarıları devam edecektir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here