Umre Yolcuları Törenle Uğurlandı

0
116

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından programlanan Umre ziyareti için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlarımız geçtiğimiz hafta sonu törenle uğurlandı. Uğurlama törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de katılarak Umre yolcularına hayırlı yolculuklar diledi.

Çay Mahallesi Camii önünde düzenlenen törende yolcularla tek tek tokalaşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Kutsal topraklarda kutsal bir göreve gidiyorsunuz. Hepinizin yolu açık olsun. Allah herkese bunu nasip etsin” dedi. Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu uğurlama töreninde ailelerin heyecanına da ortak olan Başkan Seyfi Dingil vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Kutsal topraklara gitmenin manevi yönden çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Dingil; “Umre ziyareti yapacak olan vatandaşlarımızla bir süre sohbet de eden Dingil; “İnşallah umre ziyaretine gidecek olan vatandaşlarımız sağ salim gider ve gelirler. Hem şehrimiz hem de ülkemiz için dua ederler ve hayırlısıyla dönerler. Kutsal topraklara gitmek, orada dua etmek kadar manevi bir güzellik yoktur. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyor, tekrar sağ salim dönmenizi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde temennide bulundu.

Yapılan duaların ardından otobüslere binen umre yolcularıyla tek-tek vedalaşan Başkan Seyfi Dingil; “Hepinizin yolu açık olsun! Allah’a emanet olun” diyerek, kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here