HASİAD 12. Olağan Genel Kurulu Yapıldı! Başkanlığa Gökhan Alkan Seçildi

0
256

Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği (HASİAD) 12. Olağan Genel Kurulu 20 Ocak Cumartesi günü, HASİAD Evi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurulun Divan Başkanlığını Mehmet Kılıçlar’ın yaptığı HASİAD 12. Olağan Genel Kuruluna, HASİAD geleneğiyle tek listede gidildi. Yapılan seçimler sonunda yeni yönetim kurulu oluşturulurken, A.Gökhan Alkan başkanlık görevini Tahsin Kabaali’den devraldı.

Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da yapılan tüzük değişikliği ile derneğin adı da kısaltması yine HASİAD olmak üzere “Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği” olarak değiştirildi. Ayrıca 2 yıllık görev süresi de 3 yıla yükseltildi.

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Onur Kurulu ve Yüksek İstişare Konseyi şu isimlerden oluştu:

(Yönetim Kurulu)-A.Gökhan Alkan (Başkan), Murat Hayzaran, M.Kemal Arslanoğlu, M.Sami Arıca, Ahmet Horoz, Serdal Aslan, Mehmet Ali Yüksel, Ayhan Mirioğlu, Mehmet Güney, Nihat Mazmanoğlu, Mehmet Yıldız, Ercan Güzel, Onur Keçecioğlu.

(Denetleme Kurulu)-Mehmet Güçlü, Yahya Genç, Sema Yeşilağaç, Özgür Ildır Öksüz, M. Osman Yağcıoğlu, (Onur Kurulu)-Hikmet Çinçin, Şekip Abacı, Tevfik Fazlı Doğan, (Yüksek İstişare Konseyi)- İbrahim Yaman, Ali Kavak, Mehmet Güzelmansur. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here