Ümit Günay’a Beldelerden Tam Destek

0
87

ümit günay4Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylarından Ümit Günay, beldelerden tam destek aldı. Günay, seçim gezileri kapsamında ilk olarak Denizciler Belde teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi.

Burada konuşan Günay halka hizmet için yola çıktıklarını belirterek; “Ben bu yola vatandaşlara hizmet için çıktım. Bende bu bölgenin çocuğuyum. Karayılan, Azganlık, Sarıseki, Denizciler ve Bekbele yeni İskenderun’a bağlandı. Bende yalan dolan olmaz, yanlış olmaz. Söz verirsek yaparız. İskenderun merkez ne hizmet alıyorsa buralara da eşit hizmet gelecek” dedi.

Daha sonra Sarıseki Belde teşkilatını da ziyaret eden Günay; “Bu seçim çok önemli. 2014 Mart’ındaki yerel seçimler bundan sonraki seçimlerin provası. Başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçeleri almak zorundayız. Hata yapma lüksümüz yok! Ben aday olduğum takdirde seçimi alacağıma inanıyorum. Bu tabi sizlerin desteği ile olacak” diye konuştu.

Belde teşkilat üyeleri de gerçekleşen ziyaretlerden dolayı teşekkürlerini ileterek; “Günay’ı yıllardır tanıyoruz. Oda bu memleketin bir çocuğu! Bizlere yakın bir isim. Kızılay’da yardım severliğini gördük. Başkan olduğu takdirde buraları unutmayacağını biliyoruz. Hayırlı uğurlu diyoruz. Başarılar diliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here