MKÜ, Judo’da da Söz Sahibi

0
197

mkü-judo takımıDiğer spor alanlarında olduğu gibi salon sporlarında da başarılarına yenilerini ekleyen MKÜ, ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Kilis’in kuruluşu adına Türkiye Judo Federasyonu tarafından iller arası gerçekleştirilen şampiyonda MKÜ Judo Takımı, takım olarak ikinci sırada yer aldı.

Türkiye Judo Federasyonunun 1 Aralıkta Kilis’in kurtuluşu adına düzenlediği şampiyonaya katılan MKÜ Judo Takımı, şampiyonada 9 birincilik, 4 ikincilik ve 5 üçüncülük alarak takım sıralamasında ikinci oldu. MKÜ Judo Takımımız, iller arası Minikler, Yıldızlar ve Ümitler Judo Şampiyonasında toplam 3 kupa alarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in özverili destekleriyle daha birçok dereceler alacaklarına inandıklarını belirten MKÜ Judo Takımı Antrenör İbrahim Saday, Kulüp Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Kırımoğlu ile birlikte, heves ve heyecanla çalışma azminden vazgeçmeyen gençlerden oluşan takımın her zaman yanında olacaklarını, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerini dile getirdi.

Balkan Yıldızlar Şampiyonasında 5’cilik!

Ülke genelinde olduğu gibi uluslara arası arenada da başarılarla ilimizi temsil eden MKÜ Judo Takımı, bu yıl içerisinde düzenlenen Yıldız Kızlar Balkan şampiyonasında 5’cilik elde etti. Bu başarıdan ötürü kız öğrencilerle gurur duyduğunu söyleyen Antrenör İbrahim Saday, aldıkları bu derecelerle hedeflerinin MKÜ Judo Takımını milli takım seviyesine çıkarmak olduğunu kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here