Ulusal Egemenliğe Kavuşmamızın 96. Yıldönümü Kutlanacak

0
100

çocuk bayramı123 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yarın Kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 96.yıl kutlama programı belli oldu. Kutlamalar, 23 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 08.00’da başlayacak, aynı gün saat 24.00’te sona erecek.

Kutlamalar kapsamında ilk olarak çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. Atatürk Anıt Alanında saat 10.00’da düzenlenecek olan törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin Atamızın manevi huzuruna sunulmasının ardından saygı duruşu ve bayrağımızın göndere çekilmesi ile birlikte İstiklal Marşımız okunacak. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven’in günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapmasının ardından şiirlerin okunmasıyla buradaki tören sona erecek.

Anaokulları, İlkokullar ve Ortaokullar bayram günü kendi bünyelerinde velilerinde katılımlarıyla çocuk oyunları şenlik programlarını düzenleyecek. Yapılan programın içeriği okul kutlama komisyonu tarafından kontrol edilerek organize edilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Byramı dolayısıyla ayrıca hafta boyunca çeşitli futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi turnuvaları gibi sportif faaliyetler de gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here