Ülkücülerden ‘Teröre Lanet Yürüyüşü’

0
160

ulkucu-yuruyus1“Bayrağı Yere Düşürmeyeceğiz”

İskenderun Ülkü Ocakları Derneği geçtiğimiz hafta sonu ‘Bayrağını Al Gel İskenderun’ sloganıyla ‘Teröre Lanet Yürüyüşü’ gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve ilçe yönetimi, MHP’li belediye meclis üyelerinin de destek verdiği yürüyüşe çok sayıda ülkücü katıldı.

ulkucu-yuruyus2

İskenderun Lisesi önünde toplanan ülkücüler, Ulu Cami caddesi üzerinden gerçekleştirdikleri yürüyüşü, Cumhuriyet Meydanından tekrar Şehitpamir Caddesine dönerek Boyacılar Parkı önünde sonlandırdılar. Kadınların da yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşte, ‘Ne mutlu Türküm diyene’, ‘Polise, askere kalkan eller kırılsın’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ şeklinde ve terör örgütleri aleyhine sloganlar atılırken sık sık da tekbir getirildi.

ulkucu-yuruyus3

Boyacılar Parkı önünde bir açıklama yapan İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, teröre lanet ederek; “Varlık sebebi bu ülkeyi bölmek, kardeş kavgası çıkartmak olan eli kanlı terör örgütü fıtratının gereğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Hain örgütün ağa babaları ve maşaları şunu iyi bilsinler ki u ülke sahipsiz değildir. Bu memlekette tek ülkücü kalsa ve elinde hiçbir silah olmasa da o ülkücü bu ihanete boyun eğmez.

ulkucu-yuruyus4

Bizler tarihimiz boyunca bizlere ihtiyaç olan her anda ortaya çıkarak bayrağı yere düşürmedik. Bundan sonrada düşürmeyeceğiz. Aziz milletimizin varlığını ebediyete kadar yaşatmak için şanlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmak için kan gerekiyorsa dünyanın şah damarını kesecek güce ve kudrete sahibiz. Emanete sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı yürüyüşte Konuşmaların ardından ülkücü yemini yapıldı ve istiklal marşımız okundu. (Haber-Foto: Helga Terbiyeli)

ulkucu-yuruyus5

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here