Ugutmen; “İtibarımızı, CHP İktidarı ile Yeniden Kazanacağız”

0
89

cemil ugutmen6CHP Milletvekili Aday Adayı Ugutmen; “İtibarımızı, CHP İktidarı ile Yeniden Kazanacağız”

CHP Milletvekili aday adayı Diş Hekimi Cemil Ugutmen, Dörtyol’da bazı ziyaretlerde bulundu. CHP ilçe teşkilatını ziyaret ederek Başkan Özel Gökisaoğlu ve partililerle fikir alış-verişinde bulunan Ugutmen, 7 Haziran tarihinde yapılacak Genel seçimlerde CHP’ni iktidara taşımak için kolektif çalışma içerisinde olunması gerektiğini söyledi.

Sorunların tespiti ve çözümü aşamasında teşkilat ve tabanın duyarlılığının önemine dikkat çeken Cemil Ugutmen; “Yaptığım ziyaretlerde özellikle bir ayağımın Ankara’da olacağını ısrarla söylüyorum. Milletvekili seçilirsem Ankara’ya yerleşmeyi düşünmüyorum. Halkın içinde olmam gerek.

cemil ugutmen7

Milletin vereceği vekillik görevini TBMM koridorlarında değil, kendi bölgemde, sorunları bire bir yerinde görerek, yaşayarak icra etmem daha doğru olacaktır. Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İktidar parti, iç ve dış politikada yaptığı hataların faturasını vatandaşa ödetmeye çalışıyor. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel seçimlerde CHP’nin iktidara geleceğine ve Ülkemizin kaybettiği itibarını yeniden kazanacağına yürekten inanıyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here