Uğur Ağca, Yağmur-Çamur Dinlemiyor!

0
187

uğur ağca12Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, yağmur çamur demeden Hatay’ın dört bir yanını gezmeye, halkla iç içe olmaya devam ediyor. Aday gibi çalışan Uğur Ağca, Erzin’de esnafları ve semt pazarını ziyaret etti.

Farklı siyasi görüşlerden 50 bin oyu CHP’ye kazandırma iddiasıyla çalışmalarını sürdüren Ağca, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışla, gönülleri fethederek CHP’yi iktidara taşımanın önemine dikkat çekiyor.

CHP Erzin İlçe Başkanı Ali Sarar’ın da eşlik ettiği semt pazarı ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Ağca, çamur içindeki sokakların durumunu görünce de; “Erzin halkı bu durumu hiç hak etmiyor. Ne esnafı ne de vatandaşı bu zulmü hak etmiyor. CHP iktidarında bunların tamamı çözüme kavuşacak. Esnafımız halkımız rahat bir nefes alacak” şeklinde sitemini dile getirdi.

uğur ağca13

Pazar esnafı ise piyasanın kötü olmasından yakındı, vatandaşlar da yeterince filelerini dolduramadıklarını söyledi.

İnsanların dertlerinin çözümlerinin mevcut olduğuna da değinen Ağca; “Ben, halkımın derdiyle dertlenecek ve bu dertlere çözüm üretecek kadar halkın içinden biriyim. Yokluğu da varlığı da bilirim. Dününü unutan geleceğini kuramaz. Dere yatağını unutmaz, bende dünümü unutmadım. Toplumun yarınlarını da en iyi planlayacak olan da benim gibi dününü unutmayan CHP’nin iktidarı olacaktır” diyerek vatandaşa ümit verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here