Turizm Haftasında Kitap Sergisi

0
43

turizm haftası1“Bölgemizde Turizme Kazandırılması Gereken Çok Yer Var”

Turizm haftası kutlamaları çerçevesinde İskenderun Halk ve Çocuk Kütüphanesinde ülkemizi ve ilimizi tanıtan kitap sergisi açıldı. Sergi ile ilgili düşüncelerini dile getiren Turizm Danışma Bürosu Yetkilisi Özgür Durmaz, ilimizin ve kentimizin keşfedilmemiş ve turizme kazandırılması gereken çok yerlerinin olduğunu belirtti.

Turizm Danışma Bürosu Yetkilisi Durmaz, sadece turizm haftasında değil, her zaman kentimizin, ilimizin ve ülkemizin tanıtımı için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Kutlanmakta olan turizm haftası etkinlikleri çerçevesinde İskenderun Halk ve Çocuk Kütüphanesinde kitap sergisi açtıklarını kaydeden Durmaz; “İskenderun turizm alanında çok önemli bir yere ve konuma sahiptir. Değer olarak ülkemize ve dünyaya en iyi şekilde tanıtılması büyük bir önem arz etmektedir. Bölgemizde keşfedilmemiş ve turizme kazandırılması gereken çok yerlerimiz var” dedi.

Danışma bürosu olarak bu yerleri tanıtmak için uğraştıklarının altını çizen Durmaz, bu bölgede yaşayan insanların çevresindeki tarihi değerleri ve yerleri iyi bilmeleri, çevresindekilere de bunu iyi anlatmaları gerektiğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here