Turan; “Kişisel Değil Genel Çıkarları Göz Önünde Tutuyoruz”

0
61

hepar meclis üyesi1HEPAR İskenderun Belediye Meclisi 2. sıra adayı Hilmi Turan; “Kişisel Değil Genel Çıkarları Göz Önünde Tutuyoruz”

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İskenderun Belediye Meclisi 2. sıra adayı Hilmi Turan, seçimlere çok güçlü bir şekilde çalıştıklarını dile getirerek, bazı partiler gibi ayağı yerden kesen projeler değil güven tazeleyici projelerle geldiklerini belirtti.

Seçime sayılı günler kala çalışmalara ara vermeden hunharlı bir şekilde devam ettiklerini söyleyen HEPAR Belediye Meclis Üyesi Adayı Hilmi Turan, durum değerlendirmesi yaparak; “Partimiz diğer partilerin geçerliliği kalmadığı için kuruldu ve güçlü bir siyasi oluşumdur. Bende bir esnaf olarak tüm esnaflarımız adına, insanların esnafın gözündeki İskenderun’u anlamalarını istiyorum.

Yerel yönetimlerin esnafın canlanması için alışveriş etkinliği, güven tazeleyici girişimlerde bulunması gerekir. Ama maalesef bu yapılmıyor. Bu güvencenin tek teminatı da Hepar’dır. Bizler sokak temizliğinden tutun ayağı yerden kesmeyen projeler istiyoruz. HEPAR bu projeler ile geliyor.

Seçim çalışmalarında ‘Oğlumu işe alın’ diyenlere bizim tek bir cevabımız var; Siz kişisel düşünemezsiniz. Bu ülke bu yüzden bu noktaya gelmiştir. Bizler, genel çıkarları göz önünde tutacak bir düşünce ile hareket ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here