MHP’li Adaylar Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

0
155

mhp-engelliler1İskenderun Engelliler Derneğini ziyaret eden MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, engelliler ile ilgili projelerinden söz ettiler. Büyükşehir Adayı Aslan, özellikle engelli otobüsü ve parkını mutlaka hayata geçireceğini belirtti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette engelliler adına konuşan Engelliler Spor Kulübü Yöneticisi ve aynı zamanda takım kaptanı olanı Umut Akbay; “Bu ziyaret bizi mutlu etmiştir. Dernek olarak bize sahip olanın yanındayız” derken, kentte karşılaştıkları sıkıntılardan söz etti.

mhp-engelliler2

MHP’li adayların ziyaretine yıllardır Engelliler Spor Kulüp Başkanlığı yapmış olan Mete Aslan’ın eşi Zübeyde Aslan da katıldı. Zübeyde Aslan; “Size söz veriyorum; sadece basketbolda değil, yapabileceğiniz diğer spor branşlarında da takımlar oluşturup, başarıya koşacağız. Bu oluşumda İbrahim beyin eşi de yanımızda olacaktır” dedi. Mete Aslan da, “Daha öncelerden hazırladığım ama hayata geçiremediğim asansörlü otobüs projemizi ve engelli parkını mutlaka hayata geçireceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here