Tüplü Araç Park Halindeyken Alev Aldı

0
110

arac-yangini1Kentimizin Yenişehir Mahallesi ara sokağında park halindeki tüplü araç birden alev aldı. Olayda yanan aracın önünde park halindeki araçta zarar gördü.

Yenişehir Mahallesi 25. sokakta geçtiğimiz hafta sonu öğlen saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle Cango tipi park halindeki tüplü araç bir anda tutuştu. Kısa sürede alev topuna dönen araç yangını çevresindeki ev ve apartmanlarda oturanları korkuttu.

arac-yangini2

Vatandaşlar panikten kendini dışarı attı. Kısa süre sonra yangın yerine ulaşan polis ve Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tazyikli su ile müdahale etti. Alev topuna dönen araçtan sıçrayan ateş bitişikte park halindeki diğer otomobile de sirayet etti. Emniyet ekipleri, çevre güvenliği alırken, olası büyük bir patlamaya karşı güvenlik sahası oluşturdu.

arac-yangini3

İtfaiye ekipleri, çevrede bulunan binalara ve araçlara sıçramadan yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürmesiyle vatandaşlar derin bir nefes alırken, aracı biri kullanılamaz hale geldi, diğerinde de büyük hasar meydana geldiği belirlendi.

Yangın sırasında araçların motor kısmında oluşan patlamalardan dolayı bitişikte bulunan Mursaloğlu Apartmanın bazı dairelerinin camlarının kırıldığı olayla ilgili Emniyet ve İtfaiye ekipleri inceleme ve araştırma başlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here