Tufan; “CHP, Hatay’da Eski Gücüne Kavuşacak!”

0
86

osman tufan2Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adayı olan işadamı Osman Tufan, Petek Cafe’de dün basın mensupları ile bir araya geldi. Soru cevap şeklinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Tufan, Hatay’a birikim ve deneyimlerini vermek için bu yola çıktığını belirtti.

Hatay’a çok şeyler katabilmek için aday adayı olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Tufan; “Yerel seçimlerde partililer olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Seçim çalışmalarımızın ana odağımız partiye küsmüşler ve dargınların gönüllerini alarak partiye geri kazandırmak ve parti çatımız altında toplamak olacaktır. Bunu başardığımızda da CHP Hatay’da eski gücüne kavuşacaktır. Partimize bir oy getirecek kişi bile bizim baş tacımızdır” dedi.

Birikim ve deneyimlerini vermek için bu yola çıktığının altını çizen Osman Tufan, insan odaklı projelerinin olduğundan söz etti. Tufan, kim aday gösterilirse gösterilsin aday adaylarının hepsinin cansiperane çalışıp o adayın etrafında kenetleneceğini vurguladı.

Basının sorularına da yanıt veren Aday Adayı Tufan, iş hayatında yaşadığı sıkıntıları atlattığını anımsatarak, paraşütle inme adayın partiye zarar vereceğinin de altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here