Trump Marka Mikser

0
79

Mikser, genel olarak kek ve pasta yapımında kullanılan çeşitli yiyecek maddelerini bir arada karıştırmaya yarayan elektrikli alet… Türkçedeki anlamı KARIŞTIRICI!

ABD’de 8 Kasım 2016 tarihindeki Başkanlık seçimlerinin yapılacağı sıralarda, CUMHURİYETÇİLER firması tarafından TRUMP marka bir “Siyasi MİKSER” makinesi üretildi. MİKSER piyasaya arz edilerek, vitrin ve raflardaki yerini aldı. Ama TRUMP marka mikseri kullanmaya başlayan tüketiciler, mikserin devamlı arızalanması ve teklemesi üzerine hayal kırıklığına uğradılar.

ABD’li tüketiciler sonradan randıman veremediği anlaşılan Trump marka mikseri tercih ettiklerine bin pişman oldular. Kızgınlıklar gün geçtikçe artıyor, aldatılmaktan, keriz yerine konulmaktan ateş püskürenlerin sayısı azımsanmayacak derecede artış gösteriyor.

Miksere olan güven sarsılıyor, şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor, saygınlık her geçen gün biraz daha azalıyor. Bu mikseri tercih edip kullananlar, karşılaştıkları arızaları saymakla bitiremiyor, memnuniyetsizliklerini her fırsatta dile getiriyorlar.

İki yıldır hala vitrinlerde alıcı bekleyen miksere kimse yanaşmıyor, ondan uzak duruyor. Tüketiciler Trump mikserinin düzenli çalışacağına inanmıyor artık.

Bir dünya markası olarak tanıtılan mikserin, henüz 4 yıllık garanti süresinin dolmadan birçok arızalara maruz kalması milyonlarca ABD’li tüketiciyi tedirgin ediyor. Çünkü, eldeki arızalı mikser değiştirilemiyor, iade edilemiyor, üretici firma 8 Kasım 2020’ye kadar her tüketicinin katlanması gerektiğini ifade ediyor.

Tüketiciler, mikserde saptadıkları arızaları sosyal medyada kendi aralarında paylaşarak bir liste oluşturmuşlar. Arızalar tek-tek şöyle sıralanıyor…

TRUMP marka mikser, elektrik enerjisinden ziyade “kaba güç, tehdit ve kavga” enerjisiyle çalıştırılıyor. Kek veya pasta malzemeleri yerine “yalan, iftira, şantaj ve kötülük” gibi maddelerin karışımıyla zararlı ürünler imal ediliyor.

Mikser düşük amper ve yüksek voltajla çalıştırıldığında kısa devre yapıyor, ister istemez tüketicilerin sigortasını attırıyor.

Kamuoyu araştırmalarının sonuçlarına göre, TRUMP marka mikser, defolu ürünler arasında dünya sıralamasında liderliğini korumaya devam ediyor.

Mikser, düğmesine basmadan otomatikman kendiliğinden çalışıyor, hızlanıp yavaşlıyor, durduk yerde birden stop ediyor, bir türlü dengeyi tutturamıyor.

TRUMP marka mikser, aşırı gürültüsüyle kulakları tırmalayan sesler çıkarıyor. Kuru gürültü ve patırtı kirliliğinden dolayı bütün dünyayı rahatsız ediyor. TRUMP marka mikserin bir tahtası noksandır. Vidalarının gevşekliği, uyumsuzluğa yol açıyor. Umulmadık bir anda dansöz gibi bir o yana bir bu yana kıvırıyor.

Devamlı olarak tozlanıyor, kir ve pas tutuyor ama bir türlü temizlenemiyor. TRUMP marka mikserin sıra dışı özelliklerini toparlarsak; “kafa ütülüyor, kafa karıştırıyor, kafa tutuyor, kafa şişiriyor, kafa patlatıyor, kafa kurcalıyor, kafayı bulandırıyor, tüketicilerle kafayı buluyor, kafadan atıp tutuyor, kafayı döndürüyor ve en ilginci kafadaki sigortayı attırıyor…”

Böylece TRUMP mikserin zaman ilerledikçe ortalığı karıştırmaya yarayan bir alet olduğu anlaşıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here