Körfez Grubunda Heyecan Sürüyor!

0
212

İskenderunspor Takımının Eski Kaptanlarından, İTSO Başkanı Levent Yılmaz da Sahaya Çıktı…

Barış Salık Meydan: 6-Şehit Enver Durmaz Şarkkonak: 2

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda haftanın en önemli karşılaşmasında Barış Salık İskenderun Meydan her iki yarıda atılan gollerle Şehit Enver Durmaz Şarkkonakspor’u 6-2 mağlup etti. İskenderunspor’un eski takım kaptanı ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz’ın da oynadığı karşılaşma sonunda Barış Salık İskenderun Meydan Gençlik, 6 karşılaşmada 6 galibiyet elde etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Lütfü Batar, Oğulcan Yabanabat ile Sadettin Arslan’ın yönettiği karşılaşmada Barış Salık İskenderun Meydanın gollerini Selami Arpaçayır (2), Hüseyin Karataş, Fikret Yıldız, Burhan Şimşek ile Hamit Kızıl attı. Şehit Enver Durmaz Şarkkonakspor’un gollerini de Şenol Uslu ile Servet Demirel kaydetti.

Süleyman Güleryüz Denizspor: 7-Şehit Hakan Tan Fil Filtre: 2

Körfez Grubunun bir diğer maçında Süleyman Güleryüz Denizspor da Şehit Hakan Tan Fil Filtre takımını 7-2 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Onur Parlak, Lütfü Batar ile Yunus Demir’in yönettiği karşılaşmada, Denizspor’un gollerini Feyruz Günay (2), Engin Canımoğlu (2), Ylmaz Değirmen (2) ile Mehmet Altuntürk, Şehit Hakan Tan Fil Filtre’nin gollerini de Suat Dik ile Ramazan Tekin attı.

Mehmet Boşnak Yıldev 5-Ali Alıcı Meydan Gençlik 3

Grubunda play-off’u garantileyen Mehmet Boşnak Yıldev ise İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada, Ali Alıcı 1071 Meydan Gençlikspor’u 5-3 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden H.Nadir Dörtkaş, Uğur Şahin ile Lütfü Batar’ın yönettiği karşılaşmada Mehmet Boşnak Yıldev’in gollerini Zeyni Altuğ (4) ile Sabit Bağdadioğlu atarken, 1071 Meydan Gençlikspor’un gollerini ise Ata Dağ (3) attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here