Transfer Günlüğü… Transfer Günlüğü…

0
108

spor-transfer3

Kırıkhanspor Volkan Serim’le Yeniden Anlaştı

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Hatay temsilcisi Kırıkhanspor, geçen sezon takımda forma giyen forvet mevkiinde görev yapan 27 yaşındaki Volkan Serim ile tekrar anlaşmaya vardı. Yapılan görüşmelerin ardından Kırıkhanspor yönetimi Volkan Serim ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Volkan Serim, geçtiğimiz sezon Hatayspor’dan Kırıkhanspor’a transfer olmuştu.

Payasspor Burhanettin Çakırefe’yi Transfer Etti

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Hatay temsilcisi Payasspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Payas ekibi, Burhanettin Çakırefe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Gökhan Akel; “Prensipte anlaştığımız Çine Mardanspor’lu 28 yaşındaki forvet Burhanettin Çakırefe ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak renklerimize bağladık. 4-5 futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor” dedi. Çakırefe, daha önce Bucaspor, Altay, Türk Telekom, Menemen Belediye, G.Osmanpaşa, Tepecik, Bingöl Bld.spor, Ümraniye ile Nazilli Belediyespor da oynadı.

Hatay BŞB Kadın Basketbol Takımından 2 İmza

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyesi, Gamze Takmaz ile Nazlıcan Ölçek’i kadrosuna dahil etti. Adana BOTAŞ altyapısında yetişen 1991 Adana doğumlu forvet oyuncusu Gamze Takmaz ile bir yıllık anlaşma sağlandı. Ümit Millî kadrosunda da yer alan Gamze Takmaz, geçen sezon Adana temsilcisi ASKİ’nin vazgeçilmez oyuncularından birisiydi. Geçen sezonu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile 2. Ligde geçiren 1995 doğumlu Nazlıcan ise kariyerine Antalya Koleji ile başladı. 2014-2015 sezonunda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile anlaşan Nazlıcan, bu sezon temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. 1995 Çorum doğumlu 1,86’lık uzun pivot Türkiye adına Genç Kız Milli takımında da yer alıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here