Transfer Günlüğü… Transfer Günlüğü…

0
127

Trabzonspor’dan Karaağaçspor’un 3 Yıldızına Davet

Süper Ligin köklü kulüplerinden Trabzonspor Kulübü Altyapı Koordinatörü Turgut Kural, Arsuz ilçesinde faaliyetini sürdüren Hatay Süper Amatör Küme takımlarından Karaağaçspor’un altyapısında oynayan 3 futbolcusunu Trabzon’a davet etti. Karaağaçspor’un genç ve yetenekli futbolcularından 15 yaşındaki Ali Ozan Yangın ile 14 yaşındaki Emir Göl, 25 Ocak’ta, 14 yaşındaki ve (U-14) Türk Milli takım aday kadrosu için Antalya kampına davet edilen Kerem Kök’te 26 Ocak’ta uçak ile Trabzon’a gidecekler. Bu futbolcuların tüm masrafları Trabzonspor Kulübü tarafından karşılanıyor.

Adana Demirspor’un Genç Yeteneği İzzet Çelik Payasspor’da

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor, Ankara Adliyespor karşılaşması öncesinde Adana Demirspor’un genç yeteneği 21 yaşındaki sol bek oyuncusu İzzet Çelik’i renklerine bağladı. İzzet Çelik ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı alınan bilgiler arasında.

Doğan Altınkaya Kırıkhanspor’da

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor ise 1461 Trabzonspor karşılaşması öncesinde Bugsaşspor’un deneyimli futbolcusu sol bek mevkiinde görev yapan Doğan Altınkaya’yı sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here