Tosyalı’dan, Belediye Kiracılarına ‘6 Aylık’ Müjde!

0
89

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesine ait olan yerlerin kiracılarına büyük bir müjde verdi. Tosyalı, Ocak-Haziran 2021 tarihleri arasında, (6 ay boyunca) belediyeye ait iş yerlerinin kiracılarından ücret alınmayacağını belirtti.

Coronavirüs’ün günden güne yayıldığı ve alınan tedbirler kapsamında mağdur olan işyeri ve esnafların yanında olduklarını her platformda söyleyen Belediye Başkanı Tosyalı, belediyenin kiracılarından 6 ay boyunca kira ücreti alınmayacağını duyurdu.

Yapılan son Belediye Meclis toplantısında müjdeyi veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 6 ay boyunca belediyeye ait yerlerin kiracılarından ücret alınmayacağını söyledi.

Müjdeyi sosyal medya hesabından da duyurarak “Esnafımızın Her Daim Yanındayız” diyen Başkan Tosyalı; “Ocak ayı meclisinde alacağımız karar doğrultusunda, Ocak-Haziran 2021 tarihleri arasında, (6 ay boyunca) belediyemize ait iş yerlerinin kiracılarından ücret alınmayacaktır. Değerli esnaflarımızın her zaman yanlarında olduk olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here