Tosyalı; “İskenderun’un Kalkınması Ortak Hedefimiz”

0
100

bld-ziyaret17OSB Yönetimi ve MÜSİAD’dan Başkan Dingil’e Tebrik Ziyareti

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyeleri ile Müsiad Hatay Şubesi, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun yıllardır yerinde saydı. Bu yeni dönemde karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde İskenderun için çalışıp hizmet üreteceğiz. Bundan sonra da İskenderun için hep birlikte el birliği ve güç birliği içerisinde daha da çok çalışacağız. Çalışmalarımızı her zaman halkın yararı doğrultusunda yapacağız” dedi.

bld-ziyaret18

OSB Başkanı ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı yeni görevlerinde Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek; “Başkanımızın İskenderun’a yararlı hizmetler yapacağına inanıyoruz. İskenderun’un kalkınması ve gelişmesi noktasında ortak akılda çalışmalar üretilebilir. Seyfi Bey İskenderun’u tanıyan birisidir. Sizlere görevinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken, Başkan Seyfi Dingil konuklarına yeni Ar-Ge binasının yapımı hakkında bilgiler verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here