Tosyalı; “Belediyeyi Muhtarlarımızla Birlikte Yöneteceğiz”

0
204

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, muhtar adayları ile kahvaltı programında bir araya geldi. İskenderun’u 45 mahalle muhtarıyla birlikte yöneteceklerini söyleyen Tosyalı, “Muhtarlarımız bizim gözümüz, kulağımız olacak. Her yere bizler yetişemeyebiliriz. Ama sizin bize bildirdiğiniz her sorun, yerinde tespit ile anında çözüme kavuşacak” diyerek, muhtar adaylarına başarılar diledi, destek sözü aldı.

Ramada Otel’de gerçekleştirilen programa Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, Ahmet Keskin ve muhtar adayları katıldı.

Konuşmasında belediyeyi muhtarlarla yönetme sözü veren Tosyalı; “Mahallenizde yaşanan bütün olaylara muhtarlarımız vakıftır ve mahallenizin gelişmesinden de muhtarlarımızın önemi büyüktür. O yüzden diyorum ki, önce muhtarlıklarımızın fiziki koşullarını iyileştireceğiz. Teknolojiyle buluşturacağız. Sizin sorun adına paylaşacağınız her bilgiyi belediyede görüp, takip edeceğiz. Allah’ın izniyle anında da çözeceğiz!” dedi.

Vaatlerini Mart ayının başında açıklayacaklarını da kaydeden Tosyalı; “İskenderun Teknik Üniversitesi’nde devasa bir kütüphane yapılıyor. İnşallah yeni stadı da oraya konuşlandıracağız. İstiyoruz ki, İskenderun’u belediye ve üniversite işbirliği içinde yönetelim. Burada muhtarlarımızın desteğini bekliyorum. İskenderun’da tasarrufa ve şeffaflığa önem veriyoruz. Söz veriyorum, israf olmayacak! Kişiye özel ihale anlayışı, imar mevzuları olmayacak!” diye konuştu.

Programda daha sonra söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde muhtar adaylarına başarılar dilediler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here