“Toplum Ancak Bilimsel Eğitimle Çağdaşlaşabilir”

0
117

yusuf civelek7CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Yusuf Civelek, Eğitim-İş Sendikası’nı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Yusuf Civelek, Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (EĞİTİM-İŞ) İskenderun Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Eğitim-İş Sendikası İskenderun betasus Temsilcilik Başkanı Hasan Kuş, Eğitim-İş Sendikası Arsuz Temsilcilik Başkanı Mehmet Eşkili ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette konuşan CHP Hatay Milletvekili A. Adayı Civelek, toplumun ancak çağdaş ve bilimsel eğitimle kalkınabileceğini belirterek; “AKP iktidarı ülkemizi iyi yönetmiyor. Sizlerin de bildiği gibi ülkemizde ne yazık ki eğitim iyi durumda değil. Bilimsellikten uzak bir eğitim veriliyor. Refah toplumu ve saygın bir ülke olmak için eğitime önem verilmeli. Eğitimle bir toplumu ileriye taşıyacağınız gibi, eğitimle bir toplumu geriye de götürebilirsiniz. Sürekli değişen bir eğitim politikası olmaz. Bilimsel, akılcı, sorgulayan ve çağdaş eğitim verilmeli. Toplum ancak bilimsel eğitimle çağdaşlaşabilir.

yusuf civelek8

Eğitimin yanı sıra tarım, sağlık, dış politika, ekonomide de durum iyi değil. Beyaz yakalıları gözden çıkarmış durumdalar. Eğitimciler de aynı şekilde. Eğitimciler, hekimler saldırıya maruz kalıyorlar. Demokraside, özgürlüklerde, insan haklarında sıkıntı yaşanıyor. CHP iktidarında halkımızın, ülkemizin sorunları çözüme kavuşturulacak” dedi.

CHP Hatay Milletvekili A. Adayı Dr. Yusuf Civelek’in halk için önemli hizmetler verdiğini belirten Eğitim-İş Sendikası İskenderun Temsilcilik Başkanı Hasan Kuş; “Size başarılar diliyoruz. Her zaman öğretmenlerin yanında oldunuz, eğitime önem verdiniz” diye konuştu.

Eğitim-İş Sendikası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ateş de; “Sizin için hiç kimse kul hakkı yedi, çalışmadı diyemiyor, hizmet yaptı diyor. Kul hakkı yemediniz, halkın parasını çarçur etmediniz, kimseye ayrıcalık yapmadınız. Ne zaman ki sizin gibi böyle örnekleri, böyle kişileri çoğaltırsak işte o zaman doğru bir şey yapıyoruz, doğru bir yolda ilerliyoruz demektir. Başkanım sizin siyasete çok önemli katkınız oldu. Gelen insanlar bu yolda ilerlerse çok güzel olur, çok şey değişir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here