Topal; “Hüsnü Mahalli Yalnız Değildir”

0
146

serkan topal (11)Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, gazeteci Hüsnü Mahalli’nin gözaltına alınması üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Topal açıklamasında; “Gazetecilik Suç Değildir. Hüsnü Mahalli yalnız değildir” değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamasında, aslında bütün muhaliflerin, aydınların, yazarlar ve gazetecilerin hedef olarak görülmekte olduğunun altını çizen Topal; “İktidar yanlısı, kalemlerini algı operasyonları için kullanan kiralık gazetecilere her türlü imtiyazı sağlayanlar, sanmasınlar ki onurlu gazeteciler yalnızdır. Evinde arama yapılan ve gözaltına alınan Hüsnü Mahalli’nin şahsında, aslında bütün muhalifler, aydınlar, yazarlar ve gazeteciler hedef olarak görülmektedir. Bu anlayıştan bir an önce vazgeçilmelidir. Gazetecilik Suç Değildir. Hüsnü Mahalli yalnız değildir” diye konuştu.

CHP Hatay Milletvekili Topal ayrıca gözaltına alındığı andan itibaren CHP Milletvekillerinini Hüsnü Mahalli’nin yanında olduğunu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Hüsnü Mahalli ve tüm tutuklu, onurlu gazetecilerin durumlarını dile getirmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Topal, tüm CHP Milletvekilleri olarak bu zulmün bu baskının dimdik karşısında olacaklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here