HBB, İl Geneli Karla Mücadele Çalışmaları Başlattı

0
76

karla-mucadele1Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kış mevsiminin etkisini iyice hissettirdiği ilimizde yaşanabilecek olumsuz koşullara karşı seferberlik başlatarak tüm ekip ve ekipmanlarıyla ilçelerde etkin bir mücadele gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi şehrin çeşitli noktalarında Karla Mücadele Ekibi oluşturarak, kar yağışıyla halkın yaşamına olumsuz etki etmemesi adına çalışmalar başlattı. Kar yağışına dayanıklı araçları ve tuzlama ekipleri ile gece- gündüz çalışmalarına devam eden ekipler, özellikle yağışın çok etkilediği ilçelerde ve yüksek noktalarda yoğun mesai harcayarak vatandaşların olası mağduriyetinin önüne geçti.

İl genelinde ulaşımda sıkıntı yaşanma ihtimalinin önüne geçmek isteyen HBB Karla Mücadele Ekipleri, özellikle ana cadde ve yolları, trafik yükünü çeken ana arterleri, tehlike arz eden eğilimli bölgeleri, buzlanma sonucunda kaza riski görülen yokuşlar ile merkeze uzak olan mahalleler ve mahalle içi yolları da temizleyerek tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi. Ulaşımda önemli bir aksaklık yaşanmaması için büyük bir çaba harcandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here