TOKİ Satış İlanı Yayınlandı

0
303

Başkan Dingil; “TOKİ’ler İskenderun’a Hayırlı Uğurlu Olsun”

Kentimizde inşaatı devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evlerinin satış ilanı yayınlandı. Konutların, 16-27 Ekim 2017 tarihleri arasında Halk Bankası Şubeleri aracılığında Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulacağı kaydedildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, inşaat çalışmaları hızla devam eden TOKİ konut belirleme kurasının noter huzurunda 6 Kasım 2017 tarihinde çekileceğini de duyurdu. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Düğünyurdu Mahallesinde alt gelir grubu için inşa ettirilmekte olan 2+1 nitelikli 895 adet konut ve 158 adet 3+1 konutun 16-27 Ekim 2017 tarihleri arasında Halk Bankası Şubeleri aracılığında Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulacağını söyledi.

Başvuru şartlarını içeren detaylı bilgilerin İskenderun Belediyesi resmi internet sitesinde yer aldığını da sözlerine ekleyen Başkan Seyfi Dingil; “Konut alma hakkı ve konut belirleme kurası noter huzurunda 06 Kasım 2017 tarihinde çekilecektir. Başvuru şartlarını içeren detaylı bilgiler belediyemizin web adresinde yayınlanmaktadır. Söz konusu müracaatlar; 1-Şehit aileleri, Maluller ile ve dul ve yetimlerinin,2-En az yüzde /40 özürlü vatandaşların başvuruları,3-Diğer konut alıcı adayları başvuruları olmak üzere üç ayrı kategoride kabul edilecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

TOKİ evlerinin İskenderunlulara kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Başkan Dingil; “Yaklaşık 470 dönüm üzerine inşa edilmekte olan TOKİ konutları son derece modern olacak. Sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu, camisi ile örnek bir proje olacak. Hükümetimiz, Bakanlarımız, milletvekillerimiz bizlere her zaman destek oldu. Emeği olan herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here