TKBL’de Yeni Sezon Öncesi Fikstür Çekildi

0
73

homend antakya1Homend Antakya Belediye, İlk Maçında Canik Belediye Deplasmanına Çıkacak

Homend Antakya Belediyesinin de mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’de yeni sezon öncesi fikstür çekildi. Ankara’daki kura çekimi Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat’ın konuşmasıyla başladı.

Sonat, Türk Kadın Basketbolunu daha ileri taşıyacak bir sürece girildiğini belirterek; “2014’ün Milli Takım oyuncuları açısından da çok verimli ve sakatlıksız geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sezonu hep birlikte çok daha güçlü bir şekilde geçirmeyi temenni ediyorum. Herkese yeni sezonda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra takım temsilcilerinin katılımıyla 2013-2014 sezonu fikstür çekimine geçildi. Çekilen fikstür sonucu ilk hafta maçlar şu şekilde oluştu; Canik Belediye-Homend Antakya Belediye, Tarsus Belediye-Kayseri Kaski, Orduspor-Beşiktaş, Ceyhan Belediye-Fenerbahçe, Galatasaray-Adana Botaş, İstanbul Üniversitesi BDG-Konak Belediye, TED Ankara Kolejliler-Mersin BŞB.

Fikstür çekiminin ardından ilk hafta eşleşen takımların temsilcileri kısa konuşmalarla yeni sezon öncesi bütün takımlara şans dilediler.

Ligin ilk haftasının 19 Ekim’de başlaması planlanırken, Spor Toto Türkiye Kupası elemelerinin ise bir hafta önce, 11-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here