Tıraş; “En Kısa Zamanda Yükselişe Geçeceğiz!”

0
68

payas bldspor29Payas Belediyespor 1975’in Bu Haftaki Konuğu Beylerbeyispor…

Ligde üçüncü sırada yer alan Beylerbeyispor’u konuk edecek olan Payas Belediyespor 1975 futbol takımı, bu zorlu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Ender Tıraş öncülüğünde sürdürüyor. Bu önemli karşılaşmadan mutlak üç puan çıkarmak istediklerini belirten Teknik Direktör Tıraş, takım olarak galibiyete kilitlendiklerini söyledi.

Payas Belediyespor 1975, Cumartesi günü İskenderun 5 Temmuz stadında lig liderinin takipçilerinden Beylerbeyisoor’u ağırlayacak. Zorlu karşılaşma öncesi yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Payas Belediyespor futbolcularının, antrenmanda ortaya koydukları performans ise teknik heyeti sevindiriyor.

Zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için sahaya çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Tıraş; “Biz takım olarak tüm karşılaşmalarda sahaya galibiyet için çıkıyoruz. Ancak takım oyuncularımızın ortaya koyduğu iyi futbolu, gollerle süsleme konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Bunu da Beylerbeyispor karşısında aşacağımıza inanıyorum. En kısa zamanda galip gelmeye ve yükselişe geçmeye başlayacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here