Terör, Sevgiye Yenilecek!

0
62

Adliye personeline yönelik “Terörle Mücadelede Yeni Yaklaşımlar” konulu eğitim semineri veren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer; “Terörün yüreğinde her zaman nefret vardır. Bu nedenle bizler terörü sevgiyle yeneceğiz” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda Adliye personeline yönelik geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen konferansa konuşmacı olarak İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer katıldı. Seminere ayrıca İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Birimi ve Terörle Mücadele Birimi’nin yanı sıra adliye personeli de iştirak etti.

Yaşamdan kısa örnekler vererek konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Başer; “Yıllardan bu yana terörle mücadelenin içerisinde yer alan insanlar olarak, terörün sevgisizlik, inançsızlık ve nefret olduğunu öğrendik. Unutulmamalıdır ki; terörün yüreğinde her zaman nefret vardır. Hiçbir insan gençleri uyuşturucuya alıştırmaz, hiçbir genci fuhuşa sürüklemez, sadece suç örgütleri nefrete ve suça alıştırır. Bununla mücadele edenler olarak bizler, en az onlar kadar davamıza inanacağız ve bunu sevgiyle yeneceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here