Temsilcilerimizin Zorlu Haftası!

0
65

spor-haberleri10Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin hafta sonu yapacakları maçların programı belli oldu. Tüm temsilcilerimiz maçlarını Pazar günü oynarken, iki temsilcimiz sahasında, iki temsilcimiz de deplasmanda puan arayacak. 2. Lig temsilcimiz Hatayspor, İnegölspor’u ağırlayacak, 3. Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor da Çorum Belediyespor’u konuk edecek. Diğer temsilcilerimizden Kırıkhanspor, Bodrum Belediye deplasmanında, Payasspor ise Sakaryaspor A.Ş. deplasmanında puan arayacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor, bu hafta sonunda sahasında İnegölspor’u konuk edecek. Son iki haftada aldığı başarılı sonuçlarla, dördüncü sıraya kadar yükselen Bordo-Beyazlılar, seyircisi önünde konuk edeceği rakibini yenerek başarılı çıkışını sürdürmek istiyor. Hafta başından bu yana Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı futbolcular, rakiplerini taraftarlarının da desteği ile devirmenin hesaplarını yapıyor. 2. Lig temsilcimiz Hatayspor, ligde oynadığı 22 maç sonunda 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi ile 36 puan topladı. Rakip kalelere 29 gol atan Bordo-Beyazlı ekip, kendi kalesinde 19 gol gördü.

Grupta orta sıralarda yer alan Erzin Belediyespor ise bu hafta Çorum Belediyespor’u konuk edecek. 25 haftalık periyot sonunda 8 galibiyet 6 beraberlik ve 10 mağlubiyeti bulunan Erzin temsilcisi topladığı 30 puanla klasmanda 11. sırada yer alıyor. Erzin ekibi Çorum Belediyespor’u eli boş göndermenin hesabını yapıyor.

Zirve Hesabı Yapan Takımların Buluşması

Temsilcilerimizden bir diğer, Kırıkhanspor ise haftayı grup lideri olan Bodrum Belediye deplasmanında geçirecek. 41 puanla lider konumda bulunan Bordum ekibi ile deplasmanda karşılaşacak olan 40 puanlı ve liderin takipçisi Kırıkhanspor, bu zorlu maçtan en iyi skorla ayrılmanın peşine düştü. Buradan alınacak puan ya da puanlar Sarı-Lacivertli ekibi şampiyonluk yolunda oldukça iddialı konuma getirecek.

Payasspor ise bu hafta sonu Sakaryaspor A.Ş. deplasmanında puan arayacak. Topladığı 28 puanla 10. sırada bulunan Payasspor, grupta 39 puanla üçünü sırada bulunan ve zirveyi kovalayan Sakaryaspor deplasmanına puan ya da puanlar çıkarmak hedefi ile çıkacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-İnegölspor

19 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Batuhan Gültek, Mehmet Uğur Alptekin, Eren Özçelik

Erzin Belediyespor-Çorum Belediyespor

19 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

Hidayet Yasir Çimen, Suat Fidan, Sezgin Altun

Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Kırıkhanspor

19 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.30

Bodrum İlçe Stadı

Onur Karabaş, Habip Tiryaki, Deniz Caner Özaral

Sakaryaspor A.Ş.-Payasspor

19 Şubat 2017 Pazar Saat: 13.30

Sakarya Atatürk Stadı

Serkan Ergün, Barış Çardaklı, Şenol Bektaş

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here