Temsilcilerimizin Maç Programı!

0
79

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek halemler belli oldu. İlimizin Birinci Ligdeki temsilcisi Hatayspor bu hafta sonu sahasında Altınordu A.Ş.’yi konuk edecek. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Silivrispor’u ağırlayacak, Payasspor ise Diyarbekirspor A.Ş. deplasmanında puan mücadelesi yapacak.

Spor Toto 1. Ligin 7. haftasında Cumartesi günü (bugün) Altınordu’yu ağırlayacak olan Hatayspor, bu zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Hatayspor Osman Çalgın Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen son antrenmanda, ısınma hareketleri ve istasyon çalışmaları yapıldı. Teknik Direktör Palut, maç öncesi yaptığı açıklamada, Altınordu karşısında önemli bir maça çıkacaklarını belirtti. Kazanmak istediklerini kaydeden Palut; “Biz iç saha olsun dış saha olsun tüm maçlarımız kazanmak istiyoruz. Altınordu maçı da bizim için son derece kritik bir maç. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Altınordu’nun son derece saygı duyulacak bir rakip olduğunu dile getiren Palut, önceliklerinin her zaman lig olduğuna da işaret ederek; “Altınordu takımı, altyapıya büyük yatırımlar yapan, kendi altyapısında yetiştirdiği oyuncularla her sene ligde play-off seviyesine yaklaşan bir takım. Belki kağıt üzerinde hepimizin bildiği oyuncuları yok ama oynaması kolay olmayan bir takım. Hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Bizim için son derece kritik, mihenk taşı maçlardan bir tanesi olacak. Onun için tüm enerjimizle Altınordu maçına hazırlanmaya çalıştık” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta sonu Bağcılarspor’u konuk eden ve rakibini tek golle uğurlayan ancak hafta içinde kupa mesaisinde Boluspor’a 4-1 mağlup olan 3. Lig temsilcimiz Payasspor ise bu haftayı Diyarbekirspor A.Ş. deplasmanında geçirecek. Deplasmandan puan çıkarmak amacında olan Mavi-Beyazlı ekibin yöneticileri de Diyarbakır’dan puan ya da puanlarla döneceklerine inandıklarını kaydettiler.

Spor Toto 3. Ligdeki diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor ise sahasında Silivrispor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta sonu Karbel Karaköprü Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Erzin ekibi, rakibine 5-1 mağlup olmuştu. Turuncu-Beyazlı ekibin futbolcuları Silivrispor’u eli boş göndererek geçen hafta alınan yenilginin telafisini peşinde olduklarını belirttiler. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Altınordu A.Ş.

29 Eylül 2018 Cumartesi Saat: 14.00

Antakya Atatürk Stadı

Mert Güzenge, Emrah Ünal, Murat Altan

Erzin Belediyespor-Silivrispor

30 Eylül 2018 Pazar Saat: 15.00

Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı

Furkan Aksuoğlu, Zafer Gayretli, Servet Bozkurt

Diyarbekir Spor A.Ş.-Payasspor

30 Eylül 2018 Pazar Saat: 15.00

Seyrantepe Spor Kompleksi

Serkan Önsal, Harun Pekyürek, Oğuzhan Yiğit Karpuz

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here