Temsilcilerimizin Hafta Sonu Programı

0
71

spor-program2Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği grubun güçlü takımlarından Ümraniyespor’a 2-1 yenilmesinin ardından bu hafta sonu da Tarsus’ta Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak. Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerin ardından kritik bölgeden uzaklaşamayan ve topladığı 34 puanla 14. sırada yer alan körfez ekibi, kendisi ile aynı puanda bulunan ve averajla 15. sırada bulunan Tarsus İdman Yurdu ile hayati öneme sahip bir maça çıkacak. Körfez İskenderunspor’da tek hedef bu kritik maçtan puan ya da puanlar çıkartarak en azından rakibinin altına düşmemek olacak. Körfez ekibi ve Tarsus temsilcisiyle aynı puanı bulunan Fethiyespor ise sahasında grubun üst sıralarını zorlayan Aydınspor 1923 ile karşılaşacak.

Kırmızı Grupta play-off mücadelesi veren Hatayspor ise yarın karşılaşacağı Kocaeli Birlikspor maçından umutlu. Geçen hafta kendi sahasında Sarıyer’e 2-1 yenilen Bordo-Beyazlılar, bu hafta karşılaşacağı Kocaeli Birlik takımını yenerek telafi etmenin peşinde. Hafta başından beri Teknik Direktör Ahmet Taşyürek idaresinde çalışan Bordo-Beyazlı futbolcular, rakibini eli boş göndererek play-off yolunda önemli bir engeli aşmak istiyor.

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor, Manavgatspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. İlimizin 3. Ligdeki diğer temsilcilerinden Payas Belediyespor 1975, Derincespor A.Ş.’yi, Erzin Belediyespor ise Sakaryaspor A.Ş.’yi konuk edecek. haftanın programı şöyle olacak:

Tarsus İdman Yurdu-Körfez İskenderunspor

5 Nisan 2015 Pazar Saat 14.30

Tarsus İlçe Stadı

Bora Budak, Murat Ceylan, Can Yamaç

Hatayspor-Kocaeli Birlikspor

5 Nisan 2015 Pazar Saat 14.30

Antakya Atatürk Stadı

Salih Salar, Çağlar Mehmet Uludağ, Utku Tunavelioğlu

Manavgatspor-Kırıkhanspor

5 Nisan 2015 Pazar Saat 14.30

Evrenseki Stadı-Manavgat

Gökhan Özbulut, Tülay Ceylan, Tuğrul Akkoyun

Payas Belediyespor 1975-Derincespor A.Ş.

5 Nisan 2015 Pazar Saat 14.30

Payas İlçe Stadı

Yiğit Arslan, Erdem Gökalp, Kürşathan Akın

Erzin Belediyespor-Sakaryaspor A.Ş.

5 Nisan 2015 Pazar Saat 14.30

Erzin İlçe Stadı

Murat Türker, Erdinç Kırıcı, Hasan Okan Baylan

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here