Civil 48. Mağazasını Antakya Prime Mall’da Açıyor

0
1995

civil-antakya1Türkiye genelinde 75 bin 800 metrekare alan üzerinde 48 mağazada franchising olmaksızın tamamı kendi himayesindeki şubeleriyle hizmet veren Civil Çocuk Giyim, 1.500 metrekarelik Antakya şubesini de bugün hizmete açacak. Cadde mağazacılığı ile faaliyet gösteren Civil, Anadolu’da ilk kez Antakya’da Prime Mall alışveriş merkezinde şube açıyor. 600 markanın 10 milyon çeşit ürününü kaliteli ve modern alışveriş imkânı ile sunan Civil, 15 kişilik geniş hizmet kadrosuyla Antakya halkı ile buluşmaya hazırlanıyor.

civil-antakya2

4 Nisan Cumartesi günü (bugün) palyaço, animasyon gösterileri ve sürpriz sanatçıların yer alacağı açılışta çocuklar için birbirinden özel hediyeler dağıtılacak. Saat 14.00’da gerçekleşecek olan açılışın ardından 15.00’te çocuk modasının birbirinden şık örneklerinin sergileneceği “Mavi Şirinler Kreşi ile Çocuk Defilesi” düzenlenecek.

Mülayim tiplemesiyle ün kazanan ünlü şovmen Cengiz Çimen’in sunumuyla, gerçekleşecek olan açılışa Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Hatay Valisi Ercan Topaca ve Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’da katılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here